Tényleg drága egy plazma sterilizátort üzemeltetni? Nem!

A GETINGE alacsony hőmérsékletű sterilizáló portfoliója kompromisszumoktól mentes megoldást kínál a korházak számára az olyan új műtéti technikákhoz, mint például a minimálisan invazív sebészet. A HOGE Kft. által kínált Stericool A sorozatú H2O2 Plazma Sterilizátorai megfizethető áron teszik elérhetővé a fejlett technológiát, ráadásul mindezt rendkívül gazdaságos üzemeltetés mellett, mindössze 4000 forint / ciklus költséggel*.

A Stericool sterilizátorok szabadalmaztatott műszaki megoldásokat alkalmazva gyors és biztonságos sterilizálást biztosítanak még a kényes hő- és nedvesség érzékeny eszközök esetében is.

A Stericool sterilizálók 6 kiemelt előnye:

1. Rendkívül gyors sterilizációs folyamat (mindössze akár 31 perc).

2. Teljes körű személyi és környezeti biztonság.

3. Kamrán belüli plazma.

4. Nincs semmilyen maradék mérgező hulladék, illetve káros melléktermék.

5. Meghosszabbított élettartam a sterilizálandó kényes eszközök számára.

6. Rendkívül egyszerű telepítés, csak egy 220 voltos aljzatra van szükség.

 

Szeretne többet megtudni a GETINGE Stericool sterilizálóiról? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinket, vagy a Magyar Infekciókontroll Társaság XIX. Kongresszusán, a HOGE Kft. standján.

 

* Egy H2O2 palack egy sterilizálási ciklusra viszonyított átlagos költsége.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.