Electrolux - N 900 olajsütő

 

1 és 2 medencés elektromos és gázüzemű olajsütők. Kapható 1x15, 2x15, 1x23, 2x23, 1x18 és 2x18 literes verzióban. Igény szerint automatikus kosármozgatással kombinált elektronikus vezérléssel is kapható. Termosztatikus hőmérséklet szabályozóval és beépített olajlefolyó szeleppel rendelkeznek, maximális sütési hőmérséklet 185°C. "V" alakú medencével rendelkeznek, amelyben a fűtőegységek a medencén kívül kaptak helyet az olaj minőségének tartós megőrzése érdekében.

Beépített hűtőzóna szolgálja az ételmaradékok alacsonyabb hőmérsékleten tárolását, jelentősen meghosszabbítva ezzel az olaj élettartamát. Beépített olajtisztító egységgel vannak felszerelve.


A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik. Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól. Az Electrolux három különféle modul termékcsaládot kínál a piacon.

Az Elco 900 az Electrolux 2005-ben bemutatott, új modul főzősor rendszere. 2 mm vastag mélynyomott fedlapja, a gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika rendkívül masszívvá és strapabíróvá teszi. Megalkotói a napi 400-800 adagos ételkészítésre tervezték.

Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus rendelhető elektromos és gázos kivitelben is. Kívül-belül AISI304 rozsdamentes acélból készül, a galvanizált acélt teljes mértékben mellőzték a gyártásból. Vízvédett kapcsolókkal és állítható rozsdamentes lábakkal rendelkeznek. IPX5-ös vízvédettségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Kapható lábon álló, falra függesztett, beton alapzatra szerelhető, kerekeken guruló, valamint "híd" rendszerű kivitelben is.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink