Flow-i altatógépFejlett aneszteziológiai berendezés minden helyzetre
 

A Flow-i fejlesztése során az összes már jól ismert Servo lélegeztetőgéppel kapcsolatban szerzett tapasztalatunkat felhasználtuk, hogy egy egyedi és innovatív technológiára épülő terméket adjunk felhasználóink kezébe.

Az eredmény egy olyan megbízható és egyszerűen használható új generációs altatógép, ami kiemelkedő biztonságot nyújt a koraszülöttektől a kórosan elhízott betegek altatásáig.

A Flow-i több olyan alkotóelemet tartalmaz, amelyek megkülönböztetik az egyéb altatógépektől, mint például:

  • Egyedi Térfogat Reflektor rendszer: visszalégző tartály, ami elősegíti a 98% visszalégzés elérését. A visszalégző tartály oxigénnel vezérelt, ezáltal csökkentve a hypoxia veszélyét.
  • Servo gáz modul: 200 l/perc áramlási teljesítményt biztosít. A gázáramlás mellett a nyomás pontos szabályozását segíti az automatikus lélegeztetés során.
  • Egyedi megoldású párologtató, ami alacsony be/ kilégzési térfogatok esetében is üzemképes, elektronikus injektoros technológiát alkalmaz. Lehetővé teszi akár 20 l/perc friss-gáz áramlás mellett is a magas anesztetikum koncentrációt.

 

GETINGE Flow-i katalógus letöltése


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink