Electrolux - N 900 grill sütőlap

 

A grill sütőlapok a látványsütést szolgálják. A sütőlap rácsos mintázata esztétikailag is vonzóvá teszi az elkészített ételt.. A sütőrács magassága állítható, felülete könnyen tisztítható. A lávakövet speciális fémötvözettel (AISI316) helyettesítik, amely még a lávakőnél is egyenletesebb és stabilabb hőközvetítést biztosít. Az öntött vas sütőrács magassága állítható, felülete könnyen tisztíthat, valamint a különböző felületi mintázatnak köszönhetően mindkét oldala használható. Félmodulonként 3 fűtőegység van elhelyezve, a gázos verzió 22 kW, az elektromos kivitel, pedig 15 kW maximális teljesítmény leadására képes.

A beépített zsírgyűjtő bármikor vízzel is feltölthető, amely enyhe gőzképződést idéz elő a hús felületének puhítását szolgálva.


A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik. Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól. Az Electrolux három különféle modul termékcsaládot kínál a piacon.

Az Elco 900 az Electrolux 2005-ben bemutatott, új modul főzősor rendszere. 2 mm vastag mélynyomott fedlapja, a gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika rendkívül masszívvá és strapabíróvá teszi. Megalkotói a napi 400-800 adagos ételkészítésre tervezték.

Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus rendelhető elektromos és gázos kivitelben is. Kívül-belül AISI304 rozsdamentes acélból készül, a galvanizált acélt teljes mértékben mellőzték a gyártásból. Vízvédett kapcsolókkal és állítható rozsdamentes lábakkal rendelkeznek. IPX5-ös vízvédettségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Kapható lábon álló, falra függesztett, beton alapzatra szerelhető, kerekeken guruló, valamint "híd" rendszerű kivitelben is.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink