A Therma Line S90-es szériája az Electrolux legújabb és legmodernebb modul főzőblokk rendszere. A berendezések 8 mm vastag vázszerkezete, 3 mm vastag fedlapja, valamint a svájci gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika egyedülállóvá teszi a piacon. A kiváló minőségről a gépek mellett a nagy részben kézzel történő összeszerelés is gondoskodik, amely lehetővé teszi a legkülönlegesebb egyedi igényeknek a kielégítését is. 

Az Electrolux modul termékcsaládokon belül az S90-es széria kapta meg először IPX5-ös vízvédettségi bizonyítványt. A berendezések többféle installációs kialakításban rendelhetők. Létezik két oldalról vezérlehető verzió, szabadon álló vagy falra függesztett kialakítás, egymással háttal kialakított installáció estében pedig felhajtás (C-Board) is kérhető a két főzőoldal közé.

A berendezések elektromos és gázos verzióban is megvásárolhatók. A gázos verzióknál a vezérlőpanelon kapott helyet a gáz főelzáró szelep.


THERMA S 90 NAGYKONYHAI TERMÉKEK


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink