ÜZLETÁGAINK

ORVOSTECHNIKA

Orvostechnikai részlegünk sterilizáló, műszermosogató és lélegeztető berendezések forgalmazását, telepítését és karbantartását végzi. Iparágvezető Partnereink berendezéseit kórházak, laboratóriumok és gyógyszeripari vállalkozások számára tervezik és fejlesztik.

Tovább  

KONYHATECHNIKA

A nagykonyhai berendezések a professzionális ételkészítés elengedhetetlen eszközei. Tervezésükkor a tartósság, megbízhatóság és a kimagasló teljesítmény a legmeghatározóbb. Elsősorban éttermek, szállodák és egyéb vendéglátó egységek számára készülnek.

Tovább  

GYÓGYSZERIPAR ÉS LABOR

Gyógyszeripari divíziónk a gyógyszergyártás, az orvosbiológiai kutatás, a hőérzékeny termékek gyártása és a laboratóriumi alkalmazások területére szállít gépeket, berendezéseket. Vevőink között megtalálhatóak a gyógyszergyárak, kutatóintézetek, kórházak laboratóriumai.

Tovább  

BIZTONSÁGTECHNIKA

Biztonságtechnikai portfóliónk rugalmasan konfigurálható főkulcsos rendszerekre épül, melyekkel akár naplózott módon egyetlen kulccsal nyithatóak több száz ajtós rendszerek is. Megoldásaink ipari létesítményekben, irodaházakban, társasházakban egyaránt könnyen telepíthetőek.

Tovább