Az ISEO Libra zárbetétekkel az okos zárrendszerek legmodernebb és legrugalmasabb formája érhető el.

Az ISEO Libra segítségével könnyedén szabályozhatjuk, hogy ki, mikor és milyen időtartamban tudja nyitni a zárat. Lehetőség van például arra is, hogy egy kiérkező szerelő, takarítónő vagy épp szállóvendég kizárólag megadott időszakban (pl. délután 14 és 20 óra között) tudjon belépni lakásunkba, megelőzve ezzel, hogy egy kulcsmásolással a későbbiekben bármikor bejuthasson.

Rugalmassága és rendkívül egyszerű, szakembert sem igényelő telepítése miatt ideális megoldás lehet apartmanokba, hostelekbe, idényszállásokra, Airbnb lakásokba vagy épp kisebb irodákba és magánlakásokba is. Meglévő ajtóba könnyedén telepíthető ajtóátalakítás nélkül.

A Libra zárak okostelefonnal, okosórával, beléptető kártyával vagy akár egy sima bankkártyával is nyithatók.

Az ISEO Libra zárak online és offline verzióban is használhatók:

 1. Offline verzióban a jogosultságok kiadása a zárbetéthez való hozzáérintéssel, mesterkártya segítségével történik, azt követően a jogosultságot kapott személy a kiválasztott eszközzel okostelefonnal vagy akár bankkártyával is ki tudja nyitni a zárat.
 2. Online verzió esetén a jogosultság kiadása applikáción keresztül történik, a belépéshez szükséges „virtuális kulcsot” e-mailben kapja meg a kijelölt személy. Így nincs szükség semmilyen személyes kontaktusra, ami ideális megoldás lehet például apartmanok, Airbnb lakások vagy hostel szobák esetében. Akár 300 felhasználó kezelésére is alkalmas.
 3. A Libra zárak nem igényelnek semmilyen szoftvert a kommunikációhoz, ami plusz költséget jelentene, a jogosultságok kezeléséhez szükséges applikáció ingyenesen letölthető.

Érdekli az ISEO Libra zármegoldás, kérjen ajánlatot vagy további információt kollégáinktól ide kattintva!

Mi garantálja az ISEO Libra zár biztonságosságát?

 

 • Bluetooth kapcsolat, melyen keresztül az okos zár és a nyitáshoz használt okostelefon kommunikál. Ehhez korunk egyik legbiztonságosabb, AES szabványú titkosítását használja. A Bluetooth hatótávolsága miatt 10 méteren belül kell lenni a zár nyitásához.
 • A zár minden nyitást naplóz, beleértve a jogosulatlan nyitási kísérleteket is. Az utolsó 1000 nyitási esemény bármikor visszaellenőrizhető.
 • Minden egyes felhasználó nyitási jogosultsága személyre szabható és azonnal változtatható, így minden beléptetés egyszerűen szabályozható.

Az ISEO Libra zár további előnyei:

 • Az IP védelemnek köszönhetően kültéri és beltéri használatra is ajánlott, a legszélsőségesebb időjárási körülményeknek is ellenáll.
 • Már meglévő beléptető rendszerhez is hozzáadható, így az könnyedén továbbfejleszthető okos zárrendszerré az ISEO Libra telepítésével.
 • AZ ISEO Libra zár lehetővé teszi a kétirányú beléptetést. Így könnyen kezelhetővé válnak azok a kritikus pontok, ahol kétirányú azonosítás szükséges.
  Az automatikusan naplózott tevékenységekben az applikáción keresztül bármikor nyomon követhető, hogy ki, mikor lépett be vagy távozott a megadott helyről: időponttal és felhasználói adatokkal: sikeres belépésnél névvel, sikertelennél egyéb információkkal együtt. Az utolsó 1000 nyitási eseményt naplózza a zár.

Telepítsen most ISEO Libra okos zárat, kérjen személyre szabott ajánlatot kollégáinktól!

Az ISEO Libra zár műszaki paraméterei:

 • Akkumulátoros működésű.
 • 50.000 nyitási ciklusra szavatolt elem, ami lemerülés előtt jelez.
 • Különböző kivitelben elérhető mind a zárbetét, mind a forgatógomb egyaránt.
 • A zárbetét különböző méretekben kérhető: 60 – 140 mm-ig.
 • IP54 és IP66 védelemmel ellátott.

További információért töltse le magyar nyelvű katalógusunkat!

Részletes műszaki információkért, töltse le angol nyelvű katalógusunkat!

Tudjon meg még többet az ISEO Libra megoldásról, további információért vagy ajánlatkérésért forduljon kollégáinkhoz ide kattintva!

Töltse le ingyenesen az ISEO Argo alkalmazásokat!

Ha OFFLINE rendszerben szeretné használni okos zárbetétjét, ezt az alkalmazást töltse le.


  ISEO Argo (Android)

  ISEO Argo (iOS)

Ha ONLINE rendszerben szeretné használni okos zárbetétjét, melyben virtuális kulcsot hoz létre, és küldi tovább vendégének, ezt az alkalmazást töltse le.


  ISEO Argo Host (Android)

  ISEO Argo Host (iOS)

Amennyiben Önnek virtuális kulcsot küldtek, ezzel az alkalmazással tudja használni a virtuális kulcsot, és nyitni az ajtót!


  ISEO Argo Guest (Android)

  ISEO Argo Guest (iOS)


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink