A HOGE Kft. 1989. június 21-én Ónody Károly vezetésével alakuló, és azóta is a hazai piacon töretlenül jelenlevő vállalkozás.

Alapításkor a társaság fő tevékenységi köre a világ vezető svéd GETINGE cégcsoport által gyártott sterilizáló berendezések forgalmazására és szervízelésére épült.

E csoport által gyártott lélegeztető, altató, mosogató és indikátor berendezések értékesítésével és szervizelésével bővült. Napjainkban a HOGE Kft. által szállított és karbantartott berendezések a hazai 120 kórház közül 109-ben megtalálhatóak és ezen berendezések napi szinten üzemelnek a legnagyobb gyógyszeripari vállalatoknál is.

HOGE Kft. 1991 óta kiemelt értékesítési és szerviz partnere az ELECTROLUX cégcsoport professzionális, kifejezetten szállodákban, éttermekbe, irodaházakba és gyárakba szánt konyhatechnológiai berendezéseinek

A sikeres értékesítési és szerviztevékenységnek köszönhetően a vállalat értékesítette, telepítette és napi szinten szervizeli a hazai piac több nevesebb éttermében, szállodájában, irodaházában vagy gyárában megtalálható konyhatechnológiát.

A 2018-as évben a vállalat jelentős bővítést hajtott végre üzleti portfóliójában, amelynek eredményeképpen meglévő és új partnereinek olyan biztonságtechnikai zármegoldásokat kínál, amelyek elősegítik a számukra fontos értékek hatékony és megbízható védelmét.

 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.