Okos zárrendszerek alatt olyan rendszereket értünk, amelyek nem a hagyományos kulcs-zár megoldás formájában garantálják lakásunk, irodánk vagy értékeink biztonságos őrzését.

Jellemzően ezek a megoldások a meglévő zárbetétek helyére építhetők be, nem igényelnek átépítést, kábelezést ugyanakkor a legkorszerűbb, legkényelmesebb módon RFID, NFC technológiát azaz egy okostelefont, irodákban használt belépőkártyát vagy szimplán egy bankkártyát használnak fel az azonosításra majd a zárnyitásra. A nyitási jogosultság telefonos applikációból adható ki, ami elektronikusan - akár egy e-mail formájában - jut el a felhasználóhoz.

Ideális megoldás lehet kis moteleknek, bérlakások (bread and breakfast) számára, ahol a kulcs átadás, visszavét bonyolult, hosszadalmas vagy nem kellően biztonságos folyamat volt.

A HOGE Kft. kizárólag az okos zárrendszerek legmagasabb minőségét képviselő szállítóinak: a finn Abloy és az olasz Iseo gyárak termékeit forgalmazza, mert a biztonság terén nincs helye a kompromisszumnak! Okos zárrendszerek kialakításának igénye esetén keresse cégünket bizalommal!


OKOS ZÁRRENDSZER TERMÉKCSOPORTOK


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink