Az elektromechanikus főkulcsrendszerek ötvözik a mechanikus rendszerek robosztusságát, magas megbízhatóságát az elektromos rendszerek részletes programozhatóságával és naplózhatóságával.

A felhasználók ebben az esetben is egyetlen kulccsal nyitnak minden ajtót, szekrényt vagy lakatot, de a nyitási engedély tovább paraméterezhető, időkorlátok állíthatóak fel (pl. a takarító személyzet csak 17:00 és 22:00 között mozoghat az épületben), lejáró engedélyek adhatóak ki (pl. csak 1 napig van jogosultsága a látogatóba érkező vendégnek az irodában közlekedni) de akár ki is tilthatóak az elveszett kulcsok.

A rendszer hatalmas előnye, hogy az egyes ajtónyitásokról (legyen az sikeres vagy sikertelen) a rendszer részletes riportot készít, így pontosan látható, hogy mikor, melyik felhasználó lépett be egy adott helyiségbe vagy nyitott ki egy zárat, lakatot.

A rugalmas kialakítást segíti, hogy a zárak elektromos tápellátást nem igényelnek (a megoldást a kulcsba épített gombelem üzemelteti), kábelezésre nincs szükség, így meglévő épületekbe, távoli telephelyekre, már működő beléptető rendszerek mellé is egyszerűen telepíthetőek egy zárbetétcserével.

Költség takarítható meg, ha az elektromechanikus rendszert vegyítjük a mechanikus rendszerrel, azaz a kevéssé fontos területeket (pl. takrítóhelyiség, konyha) csak mechanikusan zárjuk, ugyanakkor a kritikus helyiségek biztosnági szintjét magasan tartjuk.

A HOGE Kft. kizárólag az elektromechanikus főkulcsrendszerek legmagasabb minőségét képviselő szállítójának: a finn Abloy termékeit forgalmazza, mert a biztonság terén nincs helye a kompromisszumnak! Elektromechanikus főkulcsrendszer kialakításának igénye esetén keresse cégünket bizalommal!


FŐKULCSRENDSZER TERMÉKEK


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink