Az ISEO Argo magyar nyelven elérhető, ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével tudja menedzselni az ISEO Zero1 intelligens okos zárcsaládhoz tartozó egységeket, köztük az ISEO Libra elektronikus hengerzárbetéteket és az ISEO Aries elektronikus zárpajzsokat is.

Az alkalmazás iOS és Androidos készüléken egyaránt használható.

Az ISEO Argo alkalmazás segítségével tud új jogosultságokat hozzáadni meglévő nyitási pontjaihoz, kitiltani felhasználókat, vagy épp szabályozni, hogy melyik felhasználó, milyen időintervallumban tudja nyitni a zárat. Úgyszintén az alkalmazáson keresztül kérheti le a zárak naplózott nyitási eseményeit, köztük a sikeres és sikertelen próbálkozásokat, felhasználói adatokkal és időbélyeggel. Így mindent a lehető legnagyobb pontossággal nyomon követhet.

Mindez semmilyen plusz pénzébe nem kerül, ugyanis az ISEO Zero 1 termékcsalád menedzseléséhez szükséges applikáció teljesen ingyenesen érhető el.

Tudjon meg többet az ISEO Zero 1 termékcsaládról szakértőinktől, vagy kérjen ajánlatot kollégáinktól ide kattintva!

Töltse le ingyenesen az ISEO Argo alkalmazásokat!

Ha OFFLINE rendszerben szeretné használni okos zárbetétjét, ezt az alkalmazást töltse le.


  ISEO Argo (Android)

  ISEO Argo (iOS)

Ha ONLINE rendszerben szeretné használni okos zárbetétjét, melyben virtuális kulcsot hoz létre, és küldi tovább vendégének, ezt az alkalmazást töltse le.


  ISEO Argo Host (Android)

  ISEO Argo Host (iOS)

Amennyiben Önnek virtuális kulcsot küldtek, ezzel az alkalmazással tudja használni a virtuális kulcsot, és nyitni az ajtót!


  ISEO Argo Guest (Android)

  ISEO Argo Guest (iOS)


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink