A mechanikus főkulcsrendszerek teljesen hétköznapi zárakból és hozzájuk tartozó kulcsokból állnak, de lehetőség van - a kulcsok bemetszései, bevágásai alapján - hierarchia kialakítására. Ez azt jelenti, hogy akár több száz ajtóból, szekrényzárakból, lakatból álló komplex rendszereket a felhasználók egyetlen, saját kulccsal nyithassanak úgy, hogy minden felhasználó kizárólag a számára engedélyezett helyiségekbe, szekrényekhez kaphatnak hozzáférési lehetőséget.

Az értékesítő kollégák a garázsba, az irodába ill. a tárgyalókba mehetnek be, míg a raktáros kolléga kulcsa az egyetlen ami a raktárba és a irattárba enged be. Természetesen a igazgató az összes helyiséget nyithatja a saját kulcsával. A mechanikus főkulcsrendszer gondos tervezést igényel, pontosan meghatározott feladatkörökhöz tartozó belépési engedély mátrix-szal.

Bővülés esetén a rendszerhez könnyedén másolhatók az adott felhasználói profilnak megfelelő kulcsok. A HOGE Kft. kizárólag a mechanikus főkulcsrendszerek legmagasabb minőségét képviselő szállítóinak: a finn Abloy és az olasz Iseo gyárak termékeit forgalmazza, mert a biztonság terén nincs helye a kompromisszumnak! Mechanikus főkulcsrendszer kialakításának igénye esetén keresse cégünket bizalommal!


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink