Az Electrolux pult alá tervezett bármely tányér és pohár mosogatógépe ideális választás azon vendéglátóipari egységek részére, ahol a vendég szám miatt már szükség van az 50 x 50 cm-es kosárméretre és a 30 kosár /óra teljesítményre is. Ezen modellek kialakításuknak köszönhetően már nem csak poharak, hanem tárnyérok mosogatására is használhatók. Az egyszerűbb típusok 540, a hangszigetelt, magasabb kategóriás modellek 720 tányér/ óra mosogatási kapacitást tesznek lehetővé.

A palettán szerepelnek egyszerűbb kivitelű gépek, melyeket söntésben, vagy háttérpályán is kiválóan lehet használni, de választhatóak a teljesen hangszigetelt, extrém csendes működésű, beépített vízlágyítóval, vegyszeradagolókkal felszerelt modellek is.

Háttér pályán alkalmazva, készülék állványra is telepíthető, ez esetben a ki és betöltés alkalmával sokkal kevesebbet kell hajolnia a személyzetnek. Ez a megoldás jelentősen meg tudja könnyíteni, gyorsítani a munkafolyamatot is.

Pult alatti tányér- és pohármosogatógépek

 


Csökkentse üzemeltetési költségeit 20%-kal!

Kevesebb víz, energia, mosogatószer és öblítőszer fogyasztás. Költséghatékony és környezetbarát.

Kiváló mosogatási és öblítési teljesítmény

Csúcsminőségű mosogatási és öblítési teljesítmény, az összes vegyszer eltávolításával.

Alacsony zajszint

A dupla burkolatú, szigetelt falnak köszönhetően a készülék alacsony zajszinttel és csökkentett hőkibocsátással működik.

Állandó öblítési hőmérséklet

Az öblítés minőségét az állandó 84°C-os öblítővíz hőmérséklet és a megfelelő víznyomás garantálja.

A vízlágyítás és vegyszerhasználat jelentősége

Ha csillogó poharakat szeretnénk mindenképpen szükség van a mosogató gépbe beérkező víz tisztítására, lágyítására. Ezt elérhetjük beépített, vagy külön telepített vízlágyító, esetleg fordított ozmozis elvén működő tisztító berendezés segítségével.

 

Szerezzen bővebb információt, vagy keresse értékesítőinket az Ön számára legkedvezőbb megoldás kiválasztása érdekében.

 

 

Ha tiszta porcelánokat, csillogó poharakat szeretnénk, mindenképpen szükség van a mosogató gépbe beérkező víz tisztítására, lágyítására. Ezt elérhetjük beépített, vagy külön telepített vízlágyító, esetleg fordított ozmozis elvén működő tisztító berendezés segítségével.

Ezen "vegyszerek" nagyon eltérő minőségben szerezhetők be. Érdemes nem a legolcsóbbnak tűnő verziót választani.

Igény esetén ezek beszerzésében is készséggel állunk rendelkezésére!


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink