Electrolux - N 900 főzőüst

 

A kerek csészéjű mélynyomott főzőüstök direkt és indirekt fűtéssel, AISI316 rozsdamentes acél főzőfelülettel kaphatók. Kapacitásuk 40, 60, 80, 100 és 150 literes. Beépített hideg és melegvíz feltöltéssel, vízszint kijelzővel, lefolyószeleppel, valamint egy elektronikus szelepen keresztül automatikus köpeny vízszint utántöltéssel rendelkeznek.

A szögletes csészéjű főzőüstök 180 és 250 literes kapacitással kaphatók. Műszaki jellemzőjük megegyezik a kerek csészéjű típusokéval.


A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik. Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól. Az Electrolux három különféle modul termékcsaládot kínál a piacon.

Az Elco 900 az Electrolux 2005-ben bemutatott, új modul főzősor rendszere. 2 mm vastag mélynyomott fedlapja, a gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika rendkívül masszívvá és strapabíróvá teszi. Megalkotói a napi 400-800 adagos ételkészítésre tervezték.

Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus rendelhető elektromos és gázos kivitelben is. Kívül-belül AISI304 rozsdamentes acélból készül, a galvanizált acélt teljes mértékben mellőzték a gyártásból. Vízvédett kapcsolókkal és állítható rozsdamentes lábakkal rendelkeznek. IPX5-ös vízvédettségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Kapható lábon álló, falra függesztett, beton alapzatra szerelhető, kerekeken guruló, valamint "híd" rendszerű kivitelben is.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink