Főkulcsrendszer megoldásaink keretében kizárólag a legmagasabb minőséget képviselő gyárak, úgy mint a finn ABLOY, illetve az olasz ISEO termékeit forgalmazzuk. Megoldásaink között megtalálhatók a klasszikus mechanikus főkulcsrendszerek, illetve a legkorszerűbb elektromechanikus, akár távolról vezérelhető zárak egyaránt. Lényegében a két márkával minden igényt le tudunk fedni a fő- és vezérkulcsos megoldások terén.

 

A főkulcsrendszer 5 legfontosabb előnyei

 1. Minden dolgozó egyetlen kulccsal rendelkezik, mely csak azokat az ajtókat nyitja, melyhez jogosultságot kapott, így a megoldás révén jelentősen csökkenthető a kulcsok száma.
 2. Akár több ezer zárhoz is kialakítható megbízható jogosultsági rendszer, a telepítés nem igényel semmiféle ajtóátalakítást.
 3. A főkulcsrendszer tetszőleges nyitási pontra – ajtó, szekrény – elhelyezhető, a rendszerbe bevonhatók a hengerzárbetétek, lakatok és egyéb zártípusok is.
 4. Tűzkulcs hozható létre, mellyel kritikus helyzetben minden zár nyitható.
 5. A főkulcsos rendszerekhez kimagasló mechanikai védelem társul.

Portfóliókban megtalálható főkulcsrendszer típusokról röviden

 • Mechanikus főkulcsrendszerek: Teljesen hétköznapi zárakból és hozzájuk tartozó kulcsokból állnak, de lehetőség van hierarchia kialakítására. Ez azt jelenti, hogy akár több száz ajtóból, szekrényzárakból, lakatból álló komplex rendszereket a felhasználók egyetlen, saját kulccsal kezelhetik.

 

 • Elektromechanikus főkulcsrendszerek: A felhasználók ebben az esetben is egyetlen kulccsal nyitnak minden ajtót, szekrényt vagy lakatot, de a nyitási engedély tovább paraméterezhető, időkorlátok állíthatóak fel, lejáró engedélyek adhatóak ki, de akár ki is tilthatóak az elveszett kulcsok. A nyitási események naplózásra kerülnek, így bármikor visszanézhetők.

 

A főkulcsrendszerek kapcsán az alábbiakban tudunk segíteni: 

 • tanácsadás
 • felmérés
 • tervezés
 • telepítés
 • oktatás
 • karbantartás

Felkeltettük érdeklődését? Szeretne többet megtudni, díjmentesen konzultálna szakértőnkkel? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinket, vagy kérjen ajánlatot néhány perc alatt.

 


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink