A C-íves képerősítő készülékekből öt félét tudunk ajánlani az igényeknek, illetve szakmai szükségleteknek megfelelően.

 

Cios Select

Cios Select egy okos választás a rutin-szerű sebészeti beavatkozásokhoz.

A Cios Select egy többcélú C-íves rendszer, mely széles klinikai spektrum lefedését teszi lehetővé, úgy mint:

  • ortho-traumatológia,
  • általános- és érsebészet,
  • kőzúzás,
  • endourológia.

 

Cios Select Flat

Cios Select Flat detektorral: ötvözi a kiváló tulajdonságokat a gazdaságos rendszer kialakításával,

a könnyű kezelhetőséget a rutin sebészeti beavatkozások sikere érdekében.


 

Cios Connect

Cios Connect: a megoldás a mindennapi sebészeti beavatkozásokhoz. A mobil C-kart minden műtéti szakág könnyen használhatja. Használata egyszerű, alacsony sugárdózis mellett is kiváló vizualizációt nyújt.


 

Cios Alpha

A Cios Alpha egy nagy felbontású C-kar,a retina technológiának köszönhetően optimális képet, a CARE technológia segítségével optimális sugárdózist és energia gazdálkodást biztosít ami a képminőség és a dózis tökéletes egyensúlyát adja. Alkalmas „Vascular Software” segítségével DSA vizsgálatok végzésére is. Kétféle méretű Flat detektorral kapható.


 

Cios Spin

Cios Spin: Csúcstechnológia az idegsebészet területén. A hagyományos két dimenziós vizsgálat gyakran nem ad elegendő információt vizsgálat közben a behelyezett implantátumokról, csavarokról, az intraoperatív 3D vizsgálat fontos faktor a sebészeti / műtéti eredmények javításában. Az egyszerű használat következtében könnyen beilleszthető a mindennapi rutin eljárások közé.


 

Cios Fusion

A Cios Fusion segítségével egyre sokoldalúbb sebészeti technikát biztosíthat az innovatív képalkotó technológia segítségével. A mobil C kar kristálytiszta képet nyújt a Full View FD és az egyedülálló Retina Imaging Chain segítségével.

A legszélesebb körben használható készülék:

  • ortho-trauma-gerinc sebészet,
  • szív- és érsebészet,
  • urológiai beavatkozások.

Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink