Az Abloy Protec2 Cliq az elektromechanikus főkulcsrendszerek legmodernebb és legrugalmasabb megoldását nyújtja a maximális védelem biztosítása mellett.

Az Abloy Protec2 Cliq főkulcsrendszer a beléptető rendszerek minden előnyét (események naplózhatósága, jogosultságok kezelése) magában hordozza, anélkül, hogy szükség lenne kábelezésre vagy akárcsak áramforrásra a belépési pontoknál. Ezért ideális megoldás olyan esetekben, ahol sok, egymástól helyileg távol elhelyezkedő telephelyet vagy biztonsági szempontból kritikus egységet kell védeni, és belépési jogosultságok szempontjából egy rendszeren belül kezelni. Például közműhálózatok, veszélyes üzemek, telekommunikációs cégek vagy épp a vasúti közlekedés esetében. Emellett optimális megoldás lehet olyan intézményeknél, ahol a jogosultságok és hozzáférések a műszakok és beosztások miatt gyakran változnak, ill. több kritikus, elzárt terület is található az épületben, például kórházak, termelő gyárak, gyáregységek.

Az Abloy Protec2 Cliq szabadon integrálható mechanikus zárakkal is, már meglévő rendszer kiegészítéseként, továbbfejlesztéseként is ideális megoldás. A Protec2 Cliq rendszeréhez elektromechanikus zárak és lakatok egyaránt csatlakoztathatók. A maximális biztonságot a Protec2 zárrendszerek biztosítják, melyek többek között AWS (Anti Wearing System) kopásgátló rendszerrel vannak felszerelve, mely megakadályozza, hogy a rendszeres használat miatt a kulcsok felületén apró sérülések jöjjenek létre, ezáltal hosszú, hibamentes élettartamot biztosít.

A továbbfejlesztett, bluetooth technológiára épülő Abloy Protec2 Cliq Connect főkulcsrendszer esetében egyáltalán nincs szükség fizikai ellenőrzési pont telepítésére a jogosultságok kezeléséhez és frissítéséhez, mindössze egy oksotelefonra és a vezetéknélküli technológiával működő Protec2 Cliq Connect kulcsra. A jogosultságot kezelő személy a webes menedzsment felületen keresztül bármikor, a világ bármely pontjáról beállíthatja, ill. elveheti a jogosultságokat, akár időkorláthoz is kötve azt anélkül, hogy fizikailag kapcsolatba kellene lépnie a belépési jogosultságot megszerző személlyel vagy a belépési ponttal.

Ha többet szeretne megtudni az Abloy Protec2 Cliq megoldásról, vagy ajánlatot szeretne kérni, forduljon kollégáinkhoz ide kattintva!

További műszaki paraméterekért, és részletes tájékoztatóért, töltse le katalógusunkat ide kattintva!


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink