A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik. Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól. Az Electrolux három különféle modul termékcsaládot kínál a piacon.


 

 

ELCO 700

 

Az Elco 700 az Electrolux normál használatra tervezett modul főzőblokk rendszere. A berendezések kialakítása és műszaki fejlettsége a napi 200-300 adagos ételkészítést teszik lehetővé. Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus készül elektromos és gázos kivitelben is.

 

N 900

Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus rendelhető elektromos és gázos kivitelben is. Kívül-belül AISI304 rozsdamentes acélból készül, a galvanizált acélt teljes mértékben mellőzték a gyártásból. Vízvédett kapcsolókkal és állítható rozsdamentes lábakkal rendelkeznek.

A berendezések 8 mm vastag vázszerkezete, 3 mm vastag fedlapja, valamint a svájci gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika egyedülállóvá teszi a piacon. A kiváló minőségről a gépek mellett a nagy részben kézzel történő összeszerelés is gondoskodik.
 
 

Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink