Kevés a hely a konyhájában? Csökkentenie kell az üzemeltetési költségeket, de nem szeretné a főzési teljesítmény gyengülését? Az új MultiSlim kompakt sütő a tökéletes megoldás étterme és bárja számára.


Környezetbarát

Akár 15%-kal kevesebb vizet használ a hagyományos vízbefecskendezéses sütőkhöz képest. A MultiSlim kompakt sütő környezetbarát, csökkenti a rezsiköltségeket. 

 

Helytakarékos

Helytakarékos méretek, mindössze 0.42 m2 – ez teszi a MultiSlim kompakt sütőt a kevés hellyel rendelkező konyhák ideális készülékévé. Jobb vagy bal oldali ajtónyílás. Az ajtófordítás a helyszínen bármikor megoldható.

 

Hosszú élettartamú

A MultiSlim kompakt sütő nagy igénybevételű, hosszú idejű használatra lett tervezve. A mindössze 72 kg súlyú multifunkcionális sütő tartós és magas minőségű alapanyagokból készül.

 

 

A MultiSlim kompakt sütővel a menüje a kisujjában van

Gyors és egyszerű navigáció a programokban, funkciókban és főzési paraméterekben a kezelőgombbal. Csak nyomja meg a kiválasztáshoz.

A sütő egyszerű, programozható kezelői felületével megalkothatja saját receptjeit, elmentheti és bármikor előhívhatja őket. Max. 99 recept tárolására van lehetőség.


Multislim, kompakt légkeveréses sütő 260635 260638 260655 260658
Jobbra nyíló ajtó    
Balra nyíló ajtó    
Külső méretek (sz*m*mag.): 520 x803 x770 mm
Belső méretek (sz*m*mag.): 380 x540 x370 mm
GN edény kapacitás: 6 x GN 1/1
Páraszintbeállítás:  11 páraszint
Elektromos teljesítmény: 6,9 kW / 400 V
Súly: 72 kg
Vízcsatlakozás:  ¾”
Csatorna csatlakozás: 40 mm
Tisztítórendszer:    

 

Tekintse meg a MultiSlim kompakt sütő katalógusát, mely ide kattintva tölthető le.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink