A "kalapos" mosogatógépek szélekörű felhasználásra lettek kifejlesztve. Egyeránt használhatóak tányérok, vagy poharak és evőeszközök mosogatásához. 

Az a kalapos gép például, amely egy kisebb étteremben a tányérok mosogatásához van használva, egy nagyobb vendéglátóipari egység esetében, egy szintet előre lépve, megfelelő vízlágyítás és vegyszer típus alkalmazásával kiválóan ellátja a poharak tisztítási feladatait. Fontos viszont ez esetben is, hogy a mosogatni kívánt eszköznek megfelelő mosogatószert és öblítőszert válasszunk. 

Az 50 x 50 cm-es kosárméret, illetve a hozzájuk kiegészítőként javasolt leveretőzuhannyal felszerelt előmosó (befutó) és kivezető asztalok nagyon gyors, könnyed és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé.

Mivel ezen típusok használat közbeni párkibocsátása már számottevő, célszerű föléjük páraelszívó, ködtelenítő ernyőt is telepíteni.

Az Electrolux kínálatában léteznek  energiavisszanyerő rendszerrel = ESD felszerelt modellek is.   Az ESD energiavisszanyerő egységnek köszönhetően nem szükséges további légtechnikai rendszert kiépíteni. Az ESD nem engedi ki a légtérbe a képződött gőzt, így kellemesebb munkakörülményeket is biztosít az ott dolgozók számára.

A "kalpos" gépek esetében is többféle tudású modell közül lehet kiválasztani azt, amelyik az Ön vállalkozása számára a legmegfelelőbb segítőtárs. Választható manuális fedélnyitású egyszerűbb modell, de ESD-vel, vízlágyítóval, szigetelt automata nyílású fedéllel felszerelt típusok is rendelkezésre állnak.

 

Alacsony üzemeltetési költség és energiafelhasználás

KÖRNYEZET-
BARÁT

Kevesebb víz-, energia- és vegyszerfogyasztás alacsonyabb üzemeltetési költséget jelent, és kevésbé károsítja a környezetet

TISZTA

Kategóriájában a legjobb mosogatási és öblítési eredmény, teljes vegyszer eltávolítással.

BIZTONSÁGOS

Egyedi WASH•SAFE CONTROL funkció az állandó, 84 °C öblítővíz érdekében.

EGYSZERŰ

Egyszerű kezelés és karbantartás – nincs miért aggódni.

Mosogatási rendszer, a "kalapos" gép elhelyezése

Ezen típusok telepíthetőek "L" sarok, vagy egyenes vonalú elrendezéssel is, jobb, vagy bal oldali haladási iránnyal a helyszíni adottságoknak megfelelően. A kezelőszervük a gép sarkán került elhelyzésre, így egyenes vonalú elrendezés esetében nincs a kezelő személyzet térdjének útjában, "L" alakú elrendezésnél pedíg könnyű hozzáférést tesz lehetővé.

Manuális nyílású, szigetelt fedelű típus, ESD-vel, balról-jobbra, "L" elrendezés

Manuális nyílású, balról-jobbra, "L" elrendezés, kis kifutó asztallal

Manuális nyílású, szigetelt fedelű típus, jobbról-balra, "I" elrendezés

Automata nyílású, szigetelt fedelű típus, ESD-vel, balról-jobbra, "I" elrendezés

A vízlágyítás és vegyszerhasználat jelentősége

Ha csillogó poharakat szeretnénk mindenképpen szükség van a mosogató gépbe beérkező víz tisztítására, lágyítására. Ezt elérhetjük beépített, vagy külön telepített vízlágyító, esetleg fordított ozmozis elvén működő tisztító berendezés segítségével.

 

Szerezzen bővebb információt, vagy keresse értékesítőinket az Ön számára legkedvezőbb megoldás kiválasztása érdekében.

 

A tényleges tisztaságot jelentős mértékben befojásolja az is milyen mosogató és milyen öblítőszert használunk.

Ezen "vegyszerek" nagyon eltérő minőségben szerezhetők be. Érdemes nem a legolcsóbbnak tűnő verziót választani.

Igény esetén ezek beszerzésében is készséggel állunk rendelkezésére!


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink