Electrolux - N 900 zártlángú tűzhely

 

A zártlángú tűzhelyek az egyenletes sütést szolgálják. A középen elhelyezett nagy teljesítményű gázégő egyenletes hő elosztást biztosít a főzőlap egész területére. Kapható nyíltégős tűzhellyel kombinálva, valamint GN2/1-es gázos statikus sütővel is. Az öntött vas főzőlap vastagsága 30 mm. A sütők maximális hőmérséklete 280°C, 40 mm vastag szigetelt ajtó gondoskodik a lehető leghatékonyabb hőkihasználásról.

A gázégő teljesítménye: 10.5 kW, a főzőfelület közepe 500°C-os, szélei 200°C-osak.


A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik. Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól. Az Electrolux három különféle modul termékcsaládot kínál a piacon.

Az Elco 900 az Electrolux 2005-ben bemutatott, új modul főzősor rendszere. 2 mm vastag mélynyomott fedlapja, a gyártás során használt lézeres vágás és hegesztés technika rendkívül masszívvá és strapabíróvá teszi. Megalkotói a napi 400-800 adagos ételkészítésre tervezték.

Kaphatók fél, egész és másfeles modulokban. Az összes típus rendelhető elektromos és gázos kivitelben is. Kívül-belül AISI304 rozsdamentes acélból készül, a galvanizált acélt teljes mértékben mellőzték a gyártásból. Vízvédett kapcsolókkal és állítható rozsdamentes lábakkal rendelkeznek. IPX5-ös vízvédettségi bizonyítvánnyal rendelkezik.

Kapható lábon álló, falra függesztett, beton alapzatra szerelhető, kerekeken guruló, valamint "híd" rendszerű kivitelben is.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink