Biztonságtechnikai partnereink


ABLOY: MAXIMÁLIS BIZTONSÁG TÖBB MINT 110 ÉVE FÖLDÖN, VÍZEN, LEVEGŐBEN

Az ASSA ABLOY globális cégcsoporthoz tartozó ABLOY gyár zár- és biztonságtechnikai megoldásai a legmagasabb fokú biztonságot garantálják, akár otthonunk vagy üzleti értékeink és létesítményeink védelme esetén.

Az ABLOY egyéni igényekre szabható zármegoldásaival a legprofibb védelmet és legkényelmesebb beléptetési rendszer kialakítást biztosítja, legyen szó szállodák, vendéglátóhelyek, kórházak, közintézmények, irodák vagy üzleti telephelyek biztonságáról. Az ABLOY zárszerkezetei és ajtónyitó megoldásai között a vészkijáratok és tűzszakasz határok esetén is használható mechanikus záraktól kezdve egészen a főkulcsrendszerekben alkalmazható cilinderzárakig a speciális lakatokon át minden megtalálható.


ISEO: OLASZ DIZÁJNBA REJTETT PROFI TECHNOLÓGIA

Az Iseo megoldásainak kialakításában kezdettől fogva különleges hangsúlyt kapott a dizájn, a maximális biztonság mellett a felhasználóbarát, ergonomikus és igényes kivitel jellemezi zár- és ajtónyitó termékeit.

Többek között ennek köszönhető, hogy az Iseo beléptető és zármegoldások közkedveltek a szálloda és vendéglátóhelyek, illetve az impozáns építészeti létesítmények esetében is. Az 1969-ben az Iseo tó partján fekvő olasz kis faluban, Pisogne-ban alapított cég mára nemzetközi cégcsoportként, számos leányvállalata és gyára összehangolt működésének eredményeként Európán túl a közel- és távol-keleti, latin-amerikai és kínai piac meghatározó szereplője. A kezdetben zárbetéteket és lakatokat gyártó vállalat mára kutatás-fejlesztésre fordított erőforrásainak köszönhetően saját gyártású cilindereivel, vészkijárati és pánikzáraival, ajtócsukóival, illetve elektronikus és mechanikus zármegoldásaival a világ biztonságtechnikai élvonalába került.