ISEO termékcsalád: okos, mobiltelefonnal nyitható zárak

Az okos zárrendszerek lényege, hogy a hagyományos kulcs-zár megoldások helyett olyan zárbetétek védik otthonunkat, irodáinkat és további értékeinket, melyek a legújabb RFID, NFC, bluetooth technológiára épülnek.

A különböző nyitási technológiáknak köszönhetően akár okostelefonnal, beléptető kártyával, csuklópánttal vagy épp bankkártyánkkal is nyithatók, így örökre búcsút inthetünk a kulcselhagyás és kulcsmásolás problémájának. Online verziójukban, akár a mobiltelefonunkról pár gombnyomással adhatunk nyitási jogosultságot a meghatározott személyeknek, akik pár percen belül, anélkül fogják tudni nyitni a megadott zárat, hogy találkoznunk kellett volna velük ehhez személyesen.

Épp ezért ideális megoldást jelentenek, motelek, hostelek, Airbnb lakások, apartmanok, kisebb irodák, vagy akár magánlakások számára is, ahol ezután például nem kell kulcsot adni egyetlen takarítónőnek vagy szerelőnek sem.

Az okos zárrendszerek előnye, hogy kialakításuk nemcsak új ajtók esetén lehetséges, ugyanis meglévő zárbetétek helyére is könnyedén beépíthetők mindenféle kábelezés, átalakítás nélkül.

Az okos zárak egyik legmodernebb fejlesztései közé tartozik az ISEO Zero1 elektronikus zárrendszer családja, melynek fejlesztésében az egyszerű telepítés és kényelmes használat játszották a főszerepet. Az ISEO Zero 1 termékcsalád rugalmas kiépítését garantálja, hogy számos megoldással kombinálható.

Tudjon meg többet termékeinkről, nézze meg részletes termékleírásainkat!

Magyar nyelvű termékkatalógusunk letöltéséhez kattintson ide!

A HOGE Kft. kizárólag az okos zárrendszerek legmagasabb minőségét képviselő szállítóinak termékeit forgalmazza, mert a biztonság terén nincs helye a kompromisszumnak! Okos zárrendszerek kialakításának igénye esetén keresse cégünket bizalommal!


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink