Mindazok, akik sürgősségi ellátásban és betegszállításban vagy katasztrófavédelemben dolgoznak, ismerik és megbíznak a WEINMANN termékekben. Több mint 100 éve nyújtjuk vevőinknek a legmagasabb fokú megbízhatóságot, kiterjedt tapasztalatot és a német minőséget.

A sürgősségi ellátás minden helyzetére megoldást kínálunk.

Mobilis rendszerünk sürgős eseteknél, betegszállításnál és katasztrófa helyzetekben a legkeményebb körülmények között egyaránt megállja a helyét, ezzel egyidejűleg kielégítve a legszigorúbb követelményeket. A felszereltségre vonatkozóan magasra tettük a lécet- függetlenül attól földön, vízen vagy légi helyzetben használják őket.

Az elvárások hajtanak minket

Termékeink folyamatosan újabb és újabb minőségi fejlesztésen esnek át a sürgősségi ellátásban. Legyen szó készenléti táskáról, szívóberendezésről, lélegeztetőgépről, defibrillátorról és monitorról a WEINMANN a legjobb hitelesített minőségű megoldást kínálja. Innovatív egészségügyi termékeket a professzionális szakértőinkkel, úgymint mentősök, kórházi és katonai egészségügyi ellátókkal való közeli együttműködésre alapozva fejlesztünk.

Legmagasabb színvonalú ellátás a világ minden pontján

Szerteágazó termékpaletta és képviselőink kötnek össze felhasználóinkkal. Ön is részesüljön többféle színtű szolgáltatásainkból, a tanácsadástól a zökkenőmentes felhasználásig. Szakértő vevőink a világ minden pontján a sürgősségi és katonai ellátásban és kórházakban bíznak orvostechnikai megoldásainkban.


SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÁS: ESZKÖZÖK


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink