A MEDUVENT Standard kategóriájának egyik legkisebb, legkönnyebb vészhelyzeti és transzport lélegeztetőgépe. A készülék kb. 2 kg súlyú és 3,5 liter a térfogata. Ennek eredményeként olyan vészhelyzeti járművekbe is beilleszthető, amelyekben kevés hely áll rendelkezésre, vagy amelyek könnyű felszerelést igényelnek. Alacsony környezeti oxigén szint esetén is jól használható.

Az 5”-os, színes TFT kijelzővel rendelkező Medumat Standard2 transzport lélegeztető készülék kiválóan alkalmas mentőautóban történő használatra illetve kórházon belüli és kívüli transzportra egyaránt. A beépített Li-Ion akkumulátor min. 10 órás működési időt biztosít. A gép O2 forrásról vagy O2 forrásról és környezeti levegőről működtethető. A berendezés az alábbi lélegeztetési üzemmódokkal van felszerelve: • IPPV • CPR (újraélesztéshez) • RSI (megbízható támogatás anesztézia esetén) • CPAP non-invazív üzemmód • SIMV (opció) • S-IPPV (opció) A berendezés felhasználó igényeinek megfelelően különféle eszközökkel (pl. Meducore Standard defibrillátor) kombinálható az O2 palackot is magában foglaló, külső védőborítással ellátott hordtáskába integráltan. Utóbbi biztosítja az összes szükséges tartozék egyszerre történő hordozását.

A Medumat Transport lélegeztető készülék minden szituációban a lehető legjobb ellátást biztosítja a lélegeztetésre szoruló felnőttek, gyermekek és csecsemők számára. A Weinmann a német mentőszolgálattal és kórházi sürgősségi osztályokkal együttműködve fejlesztette ki a berendezést, maximálisan alkalmazkodva a felhasználói igényekhez. A készülék az intenzív osztályokon alkalmazott modern lélegeztetési üzemmódokat a sürgősségi ellátásban nélkülözhetetlen egyszerűséggel kombinálja, egyaránt tökéletesen alkalmas a helyszíni sürgősségi, a kórházon belüli transzport során történő, valamint a kórházak közötti ellátásra. A sürgősségi üzemmód a lélegeztetésben kevésbé jártas személyzet számára is lehetővé teszi a biztonságos ventillációs terápiát. Az akkumulátor akár a gépből kivéve is tölthető (Accupack plus opció) és mintegy 7,5 órás üzemidőt biztosít. A nagyméretű, színes kijelző egyidejűleg 3 görbe megjelenítésére alkalmas.


Kapcsolat, ajánlatkérés

Kérdése van az adott termékkel, illetve megoldással kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal. Szakértőink állnak rendelkezésre.

Elérhetőségeink