Indul az adventi ajándékeső

Már elérhető a HOGE adventi akciója, melynek keretében három aneszteziológiai és intenzív terápiás termékünket kedvezményes áron tesszük elérhetővé, ezen felül minden egyes termékcsomag megrendelésekor ajándékot is adunk. Az adventi akció a 2019. december 22. 14:00-ig leadott rendelésekre érvényes, illetve a rendelkezésre álló készlet erejéig tart.

Siessen, nehogy lemaradjon erről a páratlan lehetőségről! Az adventi ajándékeső keretében a következő egyszerhasználatos termékek érhetők el:

 

1. MR kompatibilis 3 méteres légzőkör

 

• 3 méteres légzőkör: csecsemő, felnőtt és gyermek pácienskategóriában.

• 20 db/csomag, az akcióban nettó 2500 Ft/darab.

Ajándék20 db megrendelése esetén ajándék 2 db Duo Guard baktérium filter. 

 

2. Légzőkör altatógéphez

 

• Csecsemő, gyermek és felnőtt pácienskategóriában, 0,5; 1; 2 literes reservoir ballonnal, sima belső felszín, CO2 mintavételi vezetékkel.

• 20 db/csomag, az akcióban nettó 1500 Ft/darab.

Ajándék20 db megrendelése esetén ajándék 2 db választható méretű arcmaszk. 

 

3. Duo Guard baktérium filter

 

• Lélegeztetőgéphez, gyógyszerporlasztáshoz, altatógép kilégzőszárába.

• 60 db/csomag. Kedvezményes darabár nettó 2800 Ft.

AjándékMinden megrendelt csomaghoz ajándék 2 db HME filter.

 

A termékekről további részlet olvasható a katalógusban, mely ide kattintva tölthető le. A katalógusban található egyéb termékek esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Megrendelési igényét ezen az űrlapon tudja egyszerűen és kényelmesen leadni. Ha bármilyen kérdése van, állunk rendelkezésére elérhetőségeinket.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.