Getinge Ultrasonic 300 ultrahangos tisztító akció

Ha most rendel tőlünk kedvezményes áron Getinge Ultrasonic 300 ultrahangos tisztítót, akkor 15 liternyi Getinge Clean Enzymatic tisztítószert adunk mellé ajándékba. A 2019. december 31-ig tartó akció keretében elérhető, rendkívül megbízható ultahangos tisztító ára mindössze nettó 994 620 forint.

 

A Getinge Ultrasonic 300 egy rendkívül megbízható tisztítóberendezés 28 literes kapacitással, szárazonfutás elleni védelemmel, „sweep” és „degas” funkciókkal.  A könnyen használható asztali ultrahangos tisztítóban minden modern technikai funkció rendelkezésre áll. Az új sorozat modelljei tovább növelik az ultrahang hatását, hogy igazán nagyszerű eredményeket érjenek el. A megbízható technológia a felhasznált anyagokkal együtt meghosszabbítja a berendezések élettartamát, miközben a kivitelezésük ötvözi a funkcionalitást a modern megjelenéssel.

 

A berendezés főbb előnyei és kényelmi szolgáltatásai:

• A sweep funkció garantálja az optimális hangeloszlást a tisztító fürdőben, ami a tisztítóhatást egyformán hatékonnyá teszi a tartály minden részén.

• A degas funkció felgyorsítja a gáztalanítás folyamatát a tisztító folyadékban, eltávolítja a vízben lévő gázokat, hogy optimalizálja a tisztítás hatékonyságát.

• Szárazonfutás elleni védelemmel ellátott fűtéssel van felszerelve.

• A jól áttekinthető kezelőpanel mutatja beállított és fennmaradó tisztítási időt.

• A tisztítótartály kavitációnak ellenálló rozsdamentes acélból készült, a kezelőpanel ugyancsak ellenáll a kifröccsenő folyadéknak.

 

Az akcióban ajándékként beszerezhető Getinge Clean enzimes tisztítószer egy gyengéd, közel semleges PH értékű tisztítószer. Speciális formulája eltávolítja a fehérje tartalmú anyagokat az eszközökről és orvosi műszerekről. Az automata tisztító gépek használatán kívül, alkalmas mosogatóban és ultraszonikus kádban történő alkalmazásra egyaránt.

A Getinge Clean Enzymatic főbb előnyei:

• Behatol és feltöri a fehérjéket és organikus anyagokat.

• pH semleges.

• Alkalmas bármely mosogató-fertőtlenítő géphez és kézi tisztításhoz egyaránt.

• Használható bármely típusú anyaghoz – akár a flexibilis endoszkópokhoz is.

• Hatékony kemény és lágy víz esetében is.

 

Ha szeretné megrendelni az akciós csomagot? Szívesen beszélne előtte szakértőnkkel? Keressen elérhetőségeinket, kollégáink állnak rendelkezésére!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.