A HOGE Kft.-t bízták meg a megújuló GUNDEL Étterem konyhatechnológiai kivitelezésével

Magyarország legnevesebb éttermének konyhatechnológiai kivitelezése minden vendéglátó ipari cég álma. A munkáért folytatott hosszú harc és a befektetett rengeteg munkaóra megéri.

A GUNDEL Étterem referencia értéke talán semmi mással nem összehasonlítható. A HOGE Kft. és az Electrolux gyár közös sikere ez a megbízás, amely a több éves előkészítő munka eredménye. Az étterem konyhájába egyenesen Svájcból érkeznek majd a GUNDEL igényeinek megfelelően kialakított thermaline sütő-főző berendezések. A thermaline berendezések négy főzőszigetet alkotnak. A konyhában helyet kap 2 db 20xGN1/1-es és 1 db 6xGN1/1-es Air-o-steam gőzpároló, illetve 1 db 20xGN1/1-es Air-o-chill sokkoló fagyasztó berendezés. A rendezvények kiszolgálását mobil tányér és tálcatartó regál kocsikkal oldják meg, melyek speciális termál takarókkal lesznek ellátva, hogy a lehető legtovább megőrizzék a frissen készített ételek melegét és nedvességtartalmát. Az étterem 4 db Minicombi 3xGN1/2-es mobil gőzpárolót is vásárolt, amelyeket az étterem bármely pontján fogják tudni majd használni, ha kell látványfőzés céljára is. A hűtésről Electrolux HD hűtött munkaasztalok gondoskodnak majd.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.