Csokoládé Akadémia

A Goodwill Kft. Magyarországon ez idáig egyedülálló csokoládé akadémia létrehozása mellett döntött és ennek konyhatechnológia kivitelezésére a HOGE Kft.-t választotta.

A HOGE Kft. a Royal, az Aquaworld, a Centrál Kávéház, a Sofitel, a Lila Körte, illetve a váci Desszert Szalon cukrászatának kivitelezését követően újabb nagy referencia értékkel rendelkező megbízást kapott. Az akadémia berendezéseit az Electrolux termékpalettájából válogatták össze, a tálaló és előkészítő gránit és rozsdamentes acél pultokat pedig a megrendelő egyedi igényei szerint gyártatták le. Az eredmény magáért beszélt, az elkészült akadémia méltóan tükrözi a Goodwill Kft. profizmusát és az általuk forgalmazott első osztályú csokoládék kimagasló minőségi színvonalát. Az akadémiáról készült képek megtekinthetők a Referencia Galériánkban. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.