A Buddha-bar Hotel Budapest Klotild Palace 5 csillagos luxusszálloda is minket választott

A Mellow Mood Group első ötcsillagos szállodája, a luxus kategóriát képviselő Buddha-bar Hotel Budapest Klotild Palace 2011-ben nyitja meg kapuit a világhírű "Buddha-Bar" brand második európai hoteleként.

A szálloda egyedülálló kialakításával Budapest főutcáján kap helyet 102 szobával, köztük egy igazán egyedi lakosztály kollekcióval. A szálloda két szinten elhelyezkedő konyhája a HOGE Kft-től már megszokott módon komplett Electrolux technológiával lesz felszerelve. Megtalálható lesz benne az Electrolux gyár legújabb 700XP és 900XP modul főzősora, thermaline S90-es ECOTOP tűzhely, air-o-convect 8x600/400-as pékségi sütő, 10xGN1/1-es air-o-steam Touchline gőzpároló, 10xGN1/1-es sokkoló-fagyasztó, számos Electrolux hűtött munkaasztal és hűtőszekrény, melyek között megtalálható dupla aggregátos, osztott terű kivitel is. A két fehérmosogatóban egy-egy felnyíló tetős és pult alatti Electrolux mosogatógép üzemel majd. A konyhában ezen felül 5 db hűtőkamra, egy speciális 2x36kW teljesítményű gázüzemű WOK tűzhely és egy nyomás alatt működő pároló berendezés is üzembe helyezésre kerül. A hatékony elszívásról Halton ernyők fognak gondoskodni. A konyha kivitelezése augusztus közepén kezdődik meg. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.