Zseniális okos zár coworking irodáknak

A klasszikus munkavállalói felálláson túlmutató igényekre létrejött coworking irodák számára komoly kihívást jelent a „vendégforgalom” hatékony, biztonságos és a foglalásoknak megfelelő kezelése. Erre kínál megoldást az ISEO okos zár és a hozzá kapcsolódó Luckey mobil alkalmazás, mellyel minden helyzet egyszerűen és hatékonyan kezelhető.

 

Szabadúszóknak, kisebb cégeknek, felhő alapú ügynökségeknek, alapesetben leginkább otthonról dolgozóknak, start-up vállalkozásoknak egyaránt vonzó alternatívát kínálnak a klasszikus irodai berendezkedéshez képest a coworking megoldások. A közösségi irodában sok ember fordul meg nap mint nap, s mivel nem klasszikus munkavállalókról van szó, akik reggel 8-től délután 5-ig minden nap biztosan bent tartózkodnak, ezért kiemelten fontos, hogy megfelelően kezeljék a közösségi irodában dolgozók adminisztrálását. Lényegében egy beléptető rendszerre van szükség, de ez egészen mostanáig jellemzően több millió forintba került, a sok fúrásról, faragásról és kábelezésről már nem is beszélve. Erre kínál kedvező árú alternatívát az ISEO Libra okos zár, illetve a mellé beszerezhető Luckey nevű applikáció, mellyel könnyedén menedzselhető, hogy a coworking irodában ki, mikor és mely ajtókon juthat be.

A közösségi irodák és a benne dolgozók számára kínált legfontosabb előnyök:

1. Az ajtók mobiltelefonra küldött virtuális kulccsal nyithatók.

2. Minden kulcshoz jogosultságok és időbélyegek rendelhetők, tehát pontosan meghatározható, hogy hová juthat be valaki és meddig, illetve mikor nyithatja az ajtókat.

3. Ajtócsoportok is létrehozhatók, így egyetlen virtuális kulccsal több ajtóhoz is hozzáférést adhatunk (pl.: a főbejárathoz és a bérelt irodarészhez).

4. A nyitási események teljes mértékben naplózásra kerülnek, minden követhető és visszanézhető. Igény esetén a virtuális kulcsok azonnal letilthatók (pl. mobiltelefon elvesztése esetén).

5. A rendszer kiépítése nem igényel fúrást, faragást, kábelezést, egy-egy ajtóra pár perc alatt telepíthető.

 

Az ISEO megoldása már számos coworking irodában (pl.: Talentgarden, Wellio, PoliHub, MakersHub) bizonyított. Szeretne többet megtudni az ISEO Libra okos zár és a Luckey képességeiről? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

képforrás: pixabay.com

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.