Személyre szabott lélegeztetés

A COVID-19 fertőzöttek hazai kezelésben is résztvevő Servo lélegeztetőgép család újabb tagjával bővült hazánk egyik kiemelkedő betegforgalmat bonyolító MR vizsgálója.

Minden páciens más kihívással állítja szembe az adott egészségügyi intézmény személyzetét. Ezért fejlesztett ki a GETINGE különböző tudásszintű lélegeztetőgépeket és eszközöket, amelyek lehetővé teszik a tüdővédelmet és a gyorsabb leszoktatás kezelésének személyre szabását.  

Akár egy apró újszülöttet kezel, vagy nagyobb mobilitásra van szüksége a kórházon belüli szállításhoz, sürgősségi helyszínen Non-invazív lélegeztetést kezd, de szükség lehet  lélegeztetett beteg vizsgálatára MR környezetben, vagy hyperbárikus kamrában történő kezeléshez. Mindezeket figyelembe véve nem véletlen, hogy hazánk egyik legnagyobb MR vizsgálója is a GETINGE Servo-i lélegeztetőgépet választotta.

A GETINGE lélegeztető termékcsaládról bővebb információ itt olvasható, illetve kollégáink is állnak rendelkezésére.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.