Nagy áramlású oxigénterápia: Lélegeztetőgép számtalan extra funkcióval

A lélegeztetés összetett és bonyolult feladat, ám a megfelelő eszköz a biztonságos és hatékony megvalósítással, illetve számos extra funkcióval képes segíteni a beteg gyors felépülését. A GETINGE Servo-u és Servo-n típusú lélegeztetői segítségével például nagy áramlású oxigénterápia is megvalósítható.

 

A terápia lényege, hogy az eszköz melegített és párásított oxigént szállít a beteg számára állítható áramlási- és oxigénszint mellett, ezzel is támogatva a kezelésben résztvevő páciens légzését, illetve mielőbbi felépülését.

 

A nagy áramlású oxigénterápia legfontosabb előnyei, illetve kedvező hatásai:

• Javul a mucociliáris funkció

• Csökken a légzési munka

• Javul az alveoláris ventilláció

• Stabilabb FiO2 biztosítható

A GETINGE Servo-u és Servo-n gépeivel végzett oxigénterápia fogyóanyag szükséglete az orrkanül, az aktív párásító, valamint a speciális légzőkör. Szeretne többet megtudni a GETINGE SERVO-u és Servo-n nagy áramlású oxigénterápia üzemmódjáról? Keresse kollégáinkat elérhetőségeinket, vagy kérjen ajánlatot.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.