Műszermosó indikátor akció

Most induló akciónk keretében 5 csomag GETINGE műszermosó indikátor mindössze 4999 forint / csomag áron érhető el. A 2019. december 31-ig érvényes ajánlat keretében rendelt minden 5 csomag műszermosó mellé ráadásul ajándék tartót biztosítunk.

 

A GETINGE műszermosó indikátor legfontosabb előnyei:

• A többször használatos, eszközt imitáló Getinge Assured Rakományellenőrző tartóval együtt használtható.

• Nem tartalmaz káros összetevőket, kizárólag nem mérgező szintetikus szennyeződést (a teszt szennyeződés nem tartalmaz semmilyen eredetű konkrét vér összetevőt)

• A használt Tesztszennyeződés tervezésének köszönhetően megegyezik a műtéti eszközökön található vér- és szövetmaradványok eltávolításával.

• Az indikátor egyértelműen jelez (piros -> a tisztítási folyamat nem volt megfelelő, tiszta -> a tisztítási folyamat hatékony volt).

• Az eredmény rögzíthető.

 

Ha szeretné megrendelni az akciós indikátor csomagot, vagy szívesen beszélne előtte szakértőnkkel, kérjük, hogy keressen elérhetőségeinket.

Üdvözlettel,

A HOGE Kft. csapata

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.