Miért éppen Flow altatógép? Válaszoljon és nyerjen!

A GETINGE Flow altatógépek számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek. A visszalégző tartály például felváltja a hagyományos rendszerekben alkalmazott „ballon a palackban”- azaz harmonika- megoldást. Így a kilélegzett gázok tárolójaként funkcionál, és a légzőkörön keresztül lehetővé teszi ezek részleges visszalélegeztetését.

 

A fő különbség a hagyományos altatógépekhez képest az, hogy a Volume Reflector visszalégző tartály merev tartályként működik, és egyáltalán nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Ez egyaránt lehetővé teszi nagy légzési térfogatok leadását és alacsony frissgáz- áramlások alkalmazását. A térfogat-reflektor soha nem üres, megszakítás nélkül lélegeztet, és bármilyen szivárgást képes kompenzálni. Mivel oxigénnel vezérelt, a hypoxiás keverékek kialakulásának kockázata szinte kizárható.

Játsszon és nyerjen!

Ön mit gondol, mennyi a legkisebb beadható térfogat a Flow altatógéppel? Az első 5 helyes megfejtést beküldő válaszadó nyereményben részesül! A hölgyeknek egy Body Shop márkájú ajándékcsomag, míg a férfiaknak sör vagy borválogatás (választható) lesz a jutalma.

Ha tudja a választ, kattintson ide és küldje be nekünk minél előbb!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.