Megújult a gyógyszeripari divíziónk online felülete

Cégünk több mint 30 éve foglalkozik a gyógyszeripar, illetve a laborok számára elengedhetetlen eszközök és berendezések forgalmazásával, valamint szervizelésével. Ennek keretében az aszeptikus transzfer, az izolációs technológia, a fertőtlenítés, valamint a sterilizálás területére szállítunk megbízható megoldásokat.

 

A napokban megújítottuk a gyógyszeripari divíziónk online felületét, melynek keretében friss tartalmak érhetők el oldalunkon. Gyógyszeripari üzletágunk a gyógyszergyártás, az orvosbiológiai kutatás, a hőérzékeny termékek gyártása és a laboratóriumi alkalmazások területére szállít gépeket, berendezéseket. Vevőink és felhasználóink között megtalálhatóak többek között a hazai gyógyszergyárak, kísérleti és kutató intézetek, kórházak laboratóriumai.

A termékkörről bővebb információ itt olvasható. Amennyiben kérdése van, szakértőink szívesen válaszolnak. Keressen minket elérhetőségeinken.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.