Korszerű technológiával az infekciókontroll legújabb kihívásaira

Szeged lesz idén a helyszíne a Magyar Infekciókontroll Társaság XIX. Kongresszusának, mely 2019. szeptember 19-20. között kerül megrendezésre. Ahogy minden évben, úgy most is számos olyan téma kerül terítékre, melyek az infekciókontroll területén dolgozók számára kihagyhatatlanná teszik majd a rangos szakmai seregszemlét. Cégünk az elmúlt évek gyakorlatával megegyezően idén is kiállítóként vesz részt az eseményen, ahol standunkon szakmai tanácsadást nyújtunk az új jogi környezet kapcsán.

 

A 2018 őszén megjelent rendelet módosítás, új módszertani levelek az egészségügyi ellátással összefüggő fertőzésekre vonatkozó kockázatértékelésről, valamint a folyamatosan megjelenő eszközhasználattal összefüggő fertőzések megelőzésére vonatkozó módszertani ajánlások új feladat elé állítják az infekciókontroll területén dolgozókat – olvasható a Magyar Infekciókontroll Társaság XIX. Kongresszusának meghívójában. A szeptemberi 19-20. között megrendezésre kerülő esemény ennek megfelelően a fenti témákat járja alaposan körbe. Az eladásokban kiemelt hangsúlyt kapnak majd a minimum rendelet módosítás, illetve kockázatértékelés tapasztalatai. Szó lesz ezen felül az infekciókontroll kapcsolattartók tapasztalatairól, a steril ellátásról, illetve a betegbiztonságról is.

Az eseményen ezen felül az is bemutatásra kerül majd, hogyan tudja a korszerű technológia hatékonyan támogatni a sterilizálókban dolgozók, illetve a kórházak higiéniai vezetőinek munkáját. Ennek keretében a SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Központi Sterilizálójának főműtősnője esettanulmány formájában mutatja be az intézmény központi sterilizálójának működését saját tapasztalataikra és korszerű eszközparkjuk révén elérhető eredményekre alapozva. Ez az előadás mindazok számára rendkívül hasznos lehet, akik az új jogszabályi környezetben szeretnének a megfelelőség mellett hatékony és sikeres infekciókontroll részleget hosszú távon működtetni.

A HOGE Kft. idén is saját standdal lesz jelen, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki kíváncsi az infekciókontroll terén elérhető legújabb és leghatékonyabb megoldásokra, melyek a területhez kapcsolódó jogi megfelelésben is segíthetnek.

További információ és jelentkezés:

http://www.infekciokontroll.hu/rendezvenyek/jelen-konferencia

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.