Hordozható lélegeztetővel és defibrillátorral bővült kínálatunk

A német Weinmann orvosi eszköz gyártóval kötött megállapodás eredményeként mostantól a HOGE Kft. kínálata magas minőségi sztenderdeknek megfelelő transzport lélegeztető, valamint mobil defibrillátor megoldásokkal bővül.

 

A MEDUVENT Standard kategóriájának egyik legkisebb, legkönnyebb vészhelyzeti és transzport lélegeztetőgépe. A készülék kb. 2 kg súlyú és 3,5 liter a térfogata. Ennek eredményeként olyan vészhelyzeti járművekbe is beilleszthető, amelyekben kevés hely áll rendelkezésre, vagy amelyek könnyű felszerelést igényelnek. Alacsony környezeti oxigén szint esetén is jól használható.

Az 5”-os, színes TFT kijelzővel rendelkező Medumat Standard2 transzport lélegeztető készülék kiválóan alkalmas mentőautóban történő használatra illetve kórházon belüli és kívüli transzportra egyaránt.

A Medumat Transport lélegeztető készülék minden szituációban a lehető legjobb ellátást biztosítja a lélegeztetésre szoruló felnőttek, gyermekek és csecsemők számára. A Weinmann a német mentőszolgálattal és kórházi sürgősségi osztályokkal együttműködve fejlesztette ki a berendezést, maximálisan alkalmazkodva a felhasználói igényekhez.

A transzport lélegeztetőkről további információ itt érhető el.

A MEDUCORE Standard² praktikus kis kézi monitor/defibrillátor, gyorsan a vészhelyzet helyszínére szállítható, miközben optimális támogatást nyújt az újraélesztéshez, és lehetővé teszi az összes kulcsfontosságú paraméter hatékony megfigyelését, beleértve az NIBP-t is.

A fenti megoldások a LIFE-BASE hordozható rendszerbe integrálhatók, ami egyedülálló lehetőséget kínál egy teljes mértékig testreszabott, hordozható terápiás rendszer összeállítására, a szükséges technológiával. Ide tartoznak a monitor/ defibrillátorok, lélegeztetők és nyomáscsökkentők, oxigénpalackok vagy modulok.

Mobil defibrillátorainkról itt tudhat meg többet.

Kérdéseivel forduljanak hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.