Emlékéremmel gazdagodott a HOGE: Ünnepélyes keretek között került elismerésre a budavári karmelita projekt kapcsán végzett munkánk

A budavári karmelita projekt kivitelezése, sikeres befejezése jelentős teljesítmény volt. A generálkivitelező Confector Mérnök Iroda Kft. szervezésében 2019. szeptember 19-én ennek lezárásaként megrendezésre kerülő gálavacsora keretén belül a kivitelezésben résztvevő 101 szakipari cég mellett a HOGE Kft. is emlékérmet kapott.

 

Nagy örömet és megtiszteltetést jelent számunkra, hogy egy hazai viszonylatban ilyen fontos, egyedülálló beruházás kapcsán a Confector Mérnök Iroda Kft. a HOGE-ra bízta a konyhatechnológia kivitelezését. Ennél is többet jelent azonban, hogy vállalásunk teljesítését követően, Megrendelőnk teljes mértékben elégedett az együttműködéssel és a végzett munkánk, elismerésre is került.

Most már azzal is büszkélkedhetünk, hogy a Miniszterelnöki Hivatal mindkét budavári épületében Electrolux konyhatechnológiai berendezések használatával biztosított a zökkenőmentes hétköznapi és a rendezvények alkalmával felszolgált ételek elkészítése, tálalása.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.