Egyetlen kulcs mindenek felett: Bemutatkozik az ISEO F7 védett profilú főkulcsrendszer

A főkulcsrendszerek legfontosabb előnyeire licitált rá az ISEO F7 nevű zármegoldás azzal, hogy védett profilú kulcsokat alkalmaz. A technológia gyakorlatilag gátat szab az ellenőrizetlen kulcsmásolásoknak, így az ISEO F7 főkulcsrendszerrel felvértezett ajtók által védett helyiségek még nagyobb biztonságban vannak.

 

A mechanikus főkulcsrendszerek segítségével akár több száz ajtóhoz alakítható ki egyszerűen és költséghatékonyan szigorú jogosultsági rendszer. Ennek köszönhetően mindenki egyetlen kulccsal képes nyitni azokat a helyiségeket, ahová jogosultsága van belépni. Ezeknek a megoldásoknak a további általános előnye, hogy a főkulcsrendszer részét képező hengerzárbetétek gyakorlatilag bármilyen nyitási pontra elhelyezhetők, s ezáltal a jogosultság alapú zárvédelmi rendszerbe vonhatók.

Ezekre az igazán vonzó előnyökhöz ad még hozzá egyet az ISEO F7 márkanevű mechanikus főkulcsrendszer, mely a biztonság fokozása érdekében védett profilú kulcsokat alkalmaz.

A védett kulcsprofil 5 verhetetlen előnye:

  • A kulcsok nem másolhatok a sarki kulcsmásolónál.
  • A kulcs alapanyagaként szolgáló nyerskulcs nincs hagyományos kiskereskedelmi forgalomban.
  • Kulcsot kizárólag a gyártó árulhat, ennek megfelelően a kulcsok pótlását is a gyártó és a vele szerződött disztribútor (jelen esetben cégünk, a HOGE Kft.) végzi ellenőrzött körülmények között.
  • Az ISEO F7 megoldását alkalmazó felhasználók biztosak lehetnek benne, hogy csak annál van kulcs, aki hivatalosan kapott, nincsenek titokban készült másolatok.
  • Kulcsra rendelést csak attól fogad el a disztribútor, aki erre jogosultságot kapott a cégnél.

Ezen tulajdonságoknak köszönhetően az ISEO F7 főkulcsrendszer kedvező áron biztosít kimagasló védelmet és ezzel együtt minden felhasználó számára egyetlen kulccsal megvalósított jogosultság alapú beléptetést.

Szeretne többet megtudni az ISEO F7 Multi főkulcsrendszerről? Vegye fel velünk a kapcsolatot vagy kérjen árajánlatot!

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.