Újabb jelentős megbízás a győri Audi-tól

A tavaly őszi, új 2500 adagos központi konyhaüzem kivitelezésére szóló megbízása után, ismét a HOGE Kft. mellett döntött a német prémium autógyártó. Az új gyártóüzemben helyet kapó speciális mosogatási rendszer, a hozzá kapcsolódó befejező konyha, illetve az önkiszolgáló étterem konyhatechnológia kivitelezésére kapott megbízást a HOGE Kft.

A kivitelezésre kerülő Electrolux mosogatási rendszer teljesen automatikusan működik, tálca, pohár és edény mosogatására tervezett komplex rendszer. A rendszer két darab, speciális szalagos mosogatógépet szolgál ki, melyek közül az egyik kombinált (tálca és evőeszköz egyidejű mosogatására alkalmas) szalaggal és speciálisan kialakított befutó és kifutó zónával rendelkezik. A másik mosogatógép csökkentett magasságú befutó zónával rendelkezik (a felette elhaladó tálcaszállító szalag miatt), amely a mosogatógépbe érve eléri a standard magasságot, azaz a befutó zónája folyamatosan emelkedik. A mosogató helyiséget és az éttermet egy közel 50 méter hosszú automata tálcaszállító szalagrendszer köti össze, amely ráadásul két speciális lift közbeiktatásával az étterem álmennyezete felett fogja szállítani a tálcákat. A mosogatóhelyiségben mágneses evőeszköz leválogató lesz telepítve, amelyet elhagyva a tálcák és az evőeszközök betöltése a mosogatógépbe teljesen automatikusan történik. A befejező konyhában Touchline gőzpárolók, XP900 modul sütő-főzőberendezések és a legújabb Electrolux EcoStore hűtőberendezések lesznek telepítve. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.