Új Getinge sterilizálók automata kirakodóval

Új Getinge sterilizálók automata kirakodóval a MÁV Kórház és Központi Rendelőintézet központi sterilizálójában. Miután a kórház központi sterilizálójában lévő 4 db 25 éves Getinge autoklávok felett eljárt az idő, a kórház közbeszerzési eljárás keretében lecserélte a régi készülékeket.

A közbeszerzési eljárás nyertese cégünk lett és a kiírásban meghatározott feltételek mellett leszállításra és beüzemelésre került 4 db Getinge HS 6613 ER-2 típusú beépített elektromos gőzfejlesztős, átadós rendszerű, 8 STE kapacitású autokláv vízlágyítóval, valamint a berakodáshoz szükséges tartozékok.

A tiszta oldalon a sterilizáló kamrájába történő berakodást 5 db Getinge berakó/szállító kocsi segíti, mely dokkoló egységgel kapcsolódik a sterilizáló kamrájához. A steril oldalon pedig Magyarországon először 4 db Getinge automata mobil ürítő berendezés könnyíti meg a központi sterilben dolgozók munkáját.

Ezeken kívül a csomagoló térben beüzemelésre került 2 db Getinge GS 47/1 DK folyamatos üzemű fóliahegesztő készülék, mely dátumnyomtatós, illetve 1 db Getinge GS 1500 csomagolóanyag tároló/vágó készülék.

A központi sterilizáló vezetője nagyon elégedett az új Getinge készülékekkel, megbízhatóan, jól működnek, megkönnyítve az ott dolgozók munkáját. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.