Sikeresen átadtuk a nyíregyházi új LEGO gyár konyháját

Sikeresen átadtuk a nyíregyházi új LEGO gyár konyháját. A gyár területén három különálló konyha működik, amelyek mind komplett Electrolux technológiával lettek felszerelve.

A központi 1500 adagos konyha szívét az Electrolux svájci gyárából érkező ProThermatic nyomás alatti berendezésekből álló, speciális rozsdamentes acél szerelő falra épített főzősziget jelenti, amelyben 3 db nyomás alatti 300 literes multifunkciós főzőüst/sütőserpenyő, 2 db nyomás alatti 170 literes billenthető sütőserpenyő és 1 db speciális semleges elem kapott helyet. A konyhában air-o-steam Touchline gőzpárolók, HD hűtőtt munkaasztalok, valamint az Electrolux legújabb EcoStore Premium hútőszekrényei üzemelnek. A mosogatási rendszer az Audi gyárhoz hasonlóan 2 db, egymással párhuzamosan elhelyezett, extra széles,szalagos üzemű mosogatógépből áll, amely közül az egyik berendezés a tányérok és poharak, a másik pedig egy speciális szalag segítségével a tálcákat és az evőeszközöket mosogatja. Az étteremből érkező tálcatovábbító szalagrendszer végén egy mágnesen evőeszköz leválogató is helyet kapott, továbbá a étteremből visszaérkező, megmaradt ételeket egy folyamatos vízárammal ellátott vályún keresztül, közvetlenül a hulladékkezelő berendezésbe juttatják, ahol a berendezés darálási funkcióját  követően egy centrifuga segítségével a folyadék 80-85%-a eltávolításra kerül belőlük. A tálcák és az evőeszközök ki és betöltése teljesen automatikusan történik, amely nagyban megkönnyíti a mosogatóhelyiségben dolgozók munkáját.

A gyár területén két önkiszolgáló étterem és egy büfé is kiépítésre került, amelyeket szintén a HOGE Kft. kivitelezett.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.