Okos társasház Budapesten

16 család használja elégedetten az ISEO Libra okos zárakat egy budapesti társasházban. A 2018 decembere óta működő megoldás nem csak rendkívül kényelmes, de biztonságos is - minden belépést, illetve belépési kísérlet naplóz a rendszer.

 

Nincs többé kulcskeresgélés egy budapesti társasházban, hiszen mind a fő bejárati ajtót, mind pedig a teremgarázs ajtaját a hazai piacra tavaly bevezetett ISEO Libra okos zár védi. „A lakók egyből beleszerettek a megoldásba, hiszen használata nem igényel kulcsokat, mindenki úgy nyitja az ajtókat, ahogy számára a leginkább kényelmes – ez lehet akár mobiltelefon, akár egy bankkártya vagy RFID kártya” – mondta Lak Dániel, a HOGE Kft. értékesítési menedzsere.

A kiválasztott nyitóeszköz egyébként könnyedén hozzáadható vagy törölhető a zárból, ráadásul nincs több elveszett kulcs, s így a zárcsere, illetve a kulcsmásolás is végleg eltűnt a lakók életéből. Az összesen 16 család által használt ISEO Libra bevezetése ráadásul rendkívül gyorsan és egyszerűen történt, hiszen az okos zár a régi hengerzár helyére fúrás- és így roncsolásmentesen, kábelezés nélkül pár perc alatt került beépítésre. A rendszer minden nyitást naplóz, mint ahogy a nyitási kísérletek is nyomon követhetők az ISEO Libra okos zár magyar nyelvű, mobilon elérhető applikációjában. Ennek is köszönhető, hogy az új megoldás nem pusztán kényelmes, de rendkívül biztonságos is.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.