Napi 2000 adag étel Electrolux berendezésekkel

Az Accor szállodalánc talán legismertebb magyarországi szállodájának, a négy csillagos Novotel Budapest Congress konyhatechnológiai rekonstrukcióját végeztük el.

Az új konyha legérdekesebb része a BKK rendezvényeit kiszolgáló 4 db 20xGN2/1-es Electrolux Air-o-steam gőzpároló, melyből 3 db a főkonyhában, 1 db pedig a cukrászatban kapott helyet. A gőzpárolók gépenként 4-4 db, egyenként 104 (32 cm átmérőjű) tányér elhelyezésére alkalmas bankett kocsikkal lettek szállítva, melyeket a regenerálás után speciális hőtartó termál takarókkal lehet befedni, megtartva ezzel az ételek melegét amíg a konyhából a vendégtérbe szállítják őket. A konyha két nagy teljesítményű alagút rendszerű mosogatógéppel lett felszerelve, melyek együtt több mint 4000 tányér képesek elmosogatni egyetlen óra leforgása alatt. A hidegkonyha is teljesen megújult, a modern technológia előnyeit kihasználva egy 4 méter hosszú tálaló szalag került a helység közepére, felgyorsítva ezzel a tálalás folyamatát. Az új hűtőkamrák segítségével a hűtve tárolás kapacitása is jelentősen megnőtt. A cukrászat új, nagyteljesítményű Electrolux előkészítő gépeket kapott, melyek gyorsan és hatékonyan képesek a cukrászat előkészítő munkáit ellátni és kiszolgálni a 20xGN2/1-es Electrolux Air-o-steam sütőt. A cukrászati sütő speciális programokkal rendelkezik, melyek kifejezetten a cukrászati termelés legfontosabb termékeit tartalmazza. A magyar nyelvű vezérlőpanel segítségével az eltárolt receptek, programok pár másodperc alatt előhívhatók. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.