Megnyertük a Demjénben épülő Cascade Resort Spa gyógy- és wellness hotel konyhatechnológiai kivitelezését

A megrendelő a Demjén Termálfürdő sikeres konyhatechnológiai kivitelezését követően az újonnan épülő 4 csillagos szálloda konyhatechnológiai kivitelezésével is a HOGE Kft. bízta meg. 

 
A komplett Electrolux technológiával felszerelt konyha kivitelezése előre láthatólag a nyár közepén kezdődik meg. A konyha szívét az új 700XP modul főzőberendezések adják, 4 zónás indukciós tűzhellyel, 2x15 literes "V" medencés olajsütővel, szeletsütővel, főzőüsttel, billenő serpenyővel és számos semleges előkészítő felülettel. A konyhában két Touchline gőzpároló fog üzemelni. A 6 és 10xGN1/1-es gőzpárolók egymásra építve, úgynevezett torony konfigurációban lesznek működtetve. A magyar piacon itt mutatkoznak be először az Electrolux legújabb EcoStrore hűtőszekrényei, melyek 75 mm-es szigeteléssel és az előző generációs hűtőkhöz képest 40%-al alacsonyabb energiafogyasztási adatokkal büszkélkedhetnek. A mosogatási feladatokat a Green&Clean kalapos és pult alatti mosogatógépek látják el, melyek az atmoszférikus bojlernek köszönhetően garantált 90˘C-os öblítési hőmérsékletet és konstans víznyomást produkálnak. E mellett a dupla falú kialakításuknak köszönhetően egy átlagos mosogatógépnél jóval csendesebben üzemelnek. A bankett kiszolgálást egy 10xGN1/1 kapacitású sokkoló-fagyasztó berendezés segíti majd. A számos Electrolux-Dito előkészítő gép (zöldségszeletelő, kutter, burgonya koptató, dagasztógép, botmixer) mellett megtalálható lesz az Electrolux új generációs vákuum fóliázó berendezése is a konyhában. A vendégtérben történő ala carte kiszolgálást az Electrolux teljesen mobil Libero Point egységével oldják majd meg, amely a beépített, magas hatékonyságú elszívó rendszerének köszönhetően egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra is. A mobil egység indukciós WOK-al, 2 zónás indukciós lappal és króm acél szeletsütő berendezéssel lesz felszerelve. A szálloda bárjaiban pohármosogató gépek, jéggépek, fiókos hűtött munkaasztalok és a Hard Rock Cafe, valamint a Buddha-bar-hoz hasonlóan, egyedi gyártású cocktail egység is megtalálható lesz. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.