Megnyertük az AQUAWORLD szálloda és élményfürdő konyhatechnológiai kivitelezési pályázatát

A Budapesten épülő 72 méter átmérőjő kupolával fedett épület ma nem csupán Magyarországon, de Közép-Európában is a legnagyobb fedett élményfürdő. 2000 vendég befogadására alkalmas élményfürdő területén épülő 8 emeletes 300 szobás luxusszálloda 1000 fő befogadására alkalmas konferencia kapacitással rendelkezik.

Az épületkomplexumot egy 3000 adagos központi konyha fogja ellátni, amely több szinten helyezkedik el a szálloda épületében. A konyhában az Electrolux gyár valamennyi termékcsaládja megtalálható lesz. A főkonyhában és a látványkonyhában az Electrolux svájci gyárában készülő thermaline termékcsalád berendezései teljesítenek majd szolgálatot. A sütési, párolási és regenerálási feladatokat az Air-o-steam gőzpárolók végzik, a hűtési funkciókat pedig az Electrolux HD hűtőcsalád termékei látják el. A cukrászati termelés a svéd Sveba-Dahlen gyár 3 egységes, kelesztővel kombinált sütőkemencéje végzi majd. A fehér és fekete mosogatást Electrolux szalagos, kosaras, feketeedény, kalapos, illetve pult alatti mosogatógépek végzik, melyek speciális energia visszanyerő egységgel lesznek ellátva a maximális költséghatékonyság érdekében.

A konyha kivitelezése nagyon nagy kihívás számunkra, de ugyan akkor rendkívül nagy referencia értéket is képvisel, mivel ekkora mérető és ennyire szerteágazó szálloda konyha a Corinthia Grand Hotel Royal***** (2002-ben a HOGE Kft. kivitelezte) óta nem volt Magyarországon.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.