Komplett konyhatechnológia kivitelezés a 4 csillagos Hotel Azúr Siófok Wellness és Konferencia szállodában

A 4 csillagos Hotel Azúr Siófok Wellness és Konferencia szálloda új Premium szárnyának komplett konyhatechnológia kivitelezésével a HOGE Kft. bízták meg. Az új Hotel Azúr Prémium szállodaszárny magában foglal többek között egy 1800 m2 alapterületű exkluzív wellness részleget, 12 elemes szaunaparkkal és élménymedencékkel, valamint egy gourmand éttermet melyhez bor- és párlatszalon csatlakozik.

A szállodai beruházás során további 2 db 200 m2-es, természetes fényű, szekcionálható konferenciateremmel bővül a szálloda rendezvénykapacitása. A gourmand étterem és a snack bár egységes Electrolux konyhatechnológiával lesz felszerelve, ráadásul a gourmand étterem konyháját csak egy üvegfal fogja elválasztani a vendégtértől, így a konyha teljesen látható lesz a szálloda vendégei számára. A konyha közepén egy 3,2 méteres Elco700HP főzősziget kap majd helyet, amely mellett az Electrolux legújabb 10xGN1/1-es Touchline gőzpárolója fog üzemelni.

A konyha munkáját a Touchline gőzpároló mellett egy 6xGN1/1-es hőlégkeveréses sütő is segíti majd. A hűtési feladatokat Electrolux SB hűtött munkaasztalok és hűtőszekrények végzik. A snack bárban kap majd helyet a Zanussi legújabb digitális vezérlésű, kétszintes pizza sütője, amely közvetlen szomszédságában egy speciális Zanussi pizza előkészítő hűtött asztal üzemel majd, amely gránit fedlappal, feltéthűtővel, alsó hűtött tárolóval, valamint 6 db semleges tésztatároló fiókkal rendelkezik. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.