Kombinált tisztaság a Toldy Ferenc Kórházban

Közbeszerzés keretében újabb projektsikert könyvelhet el orvostechnikai üzletágunk: a ceglédi Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet számára biztosítottunk kombinált sterilizáló megoldást.

A GETINGE GSS67F típusú készüléke minden kórház számára hatalmas előrelépést jelent mind a kapacitás, mind a működési sebesség terén. A készülék ugyanakkor a gyors munkavégzés mellett könnyű és gazdaságos működtetés kínál két sterilizációs módszer egy készülékben történő kombinálása révén. Nem véletlen, hogy a kombinált sterilizáló készülék beszerzése kapcsán a Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet által kiírt tendert a cégünk által forgalmazott és teljes körű szervizszolgáltatással támogatott megoldás nyerte.

A GSS 6713F nemcsak kifogástalan sterilizáló képességeivel tűnik ki a kínálatból; működtetése során más, hagyományos készülékekhez képest is jelentős költségcsökkentés érhető el. A kombinált sterilizálóra egyrészt csökkentett energiafelhasználás, másrészt alacsonyabb vízfelhasználás jellemző.

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.