A győri Audi a HOGE Kft-t választotta

A győri gyártóüzemmel rendelkező német prémium autógyártó a gyár bővítésével párhuzamosan egy teljesen új központi termelő konyhaüzem kialakítására írt ki pályázatot.

A német beruházó a több fordulós tárgyalásokat követően a HOGE Kft. Electrolux konyhatechnológia ajánlatát találta az általa támasztott követelményeknek leginkább megfelelőnek. A konyha a HOGE Kft. életében az egyik legnagyobb volumenű konyhatechnológiai kivitelezés, amely főként az Electrolux svájci gyárában készülő thermaline berendezésekre épül. Magyarországon ezzel a kivitelezéssel mutatkozik be a svájci gyár legújabb ProThermatic termékcsaládja, amelyből a konyhába 2 db nyomás alatti főzőüst, 4 db nyomás alatti serpenyő és 1 db beépített keverőrendszerrel ellátott főzőüst került beüzemelésre. A konyha érdekessége, hogy a két főzőblokk egy-egy rozsdamentes acél installációs falra lesz felszerelve, melyek szintén az Electrolux-tól érkeznek. A főzőkonyhában 2 db 20xGN2/1-es, 1 db 10xGN1/1-es és 1 db 6xGN1/1-es Electrolux Touchline gőzpároló fog majd üzemelni. A sokkolási feladatokat egy 180kg kapacitású bekocsizható rendszerű (20xGN2/1) Electrolux Air-o-chill sokkoló-fagyasztó berendezés látja el. A konyhában számos hűtő és fagyasztókamra, svéd Sveba-Dahlen sütővel felszerelt pékség, valamint egy 6,5 méter hosszú, szélesített kivitelű Electrolux szalagos mosogatógép is működni fog. Valamennyi előkészítő berendezés, beleértve a cukrászati gépeket is, az Electrolux-tól érkezik. 

Küldetésünk

A HOGE Kft. orvostechnikai, nagykonyhai és biztonságtechnikai szolgáltatásaival a hazai és nemzetközi piac legmeghatározóbb és talán legkritikusabb szereplőinek nyújt a napi üzletmenetükhöz nélkülözhetetlen megoldásokat.